BUT Film Festival

portfolio_pagina_butff_banner

Het B-Movie, Underground & Trash Film Festival is de plek waar je grenzen op het gebied van film verlegt worden. Het BUT Film Festival bestaat al sinds 2006 en heeft naast een ongekend filmprogramma een randprogrammering waar menig festival jaloers op mag zijn met muziek, performances, kunst, poëzie en veel meer.

Van 2009 tot en met 2015 was ik betrokken bij het BUT Film Festival met meerdere aspecten van de organisatie. Als programma directeur was ik onderdeel van de directie en onder andere eindverantwoordelijk voor de vertoonde films. Daarnaast was ik hét gezicht van BUT TV, het online kanaal waar ik de presentatie op mij nam, interviews af nam en zelfs als acteur een typetje neer mocht zetten.

BUT TV YouTube Playlist:

Bekijk hier meer van het BUT Film Festival:

Reacties zijn gesloten.