Over

In 2004 is het voor mij begonnen. Dat was het jaar dat mijn eerste website die tegenwoordig Cultzine TOTF heet het levenslicht zag. Een online filmmagazine met recensies, evenementverslagen, interviews en meer. Cultzine TOTF is mijn springplank geweest voor een beginnende carrière in de filmwereld. Nu ben ik als hoofdredacteur nog steeds actief met Cultzine TOTF, maar namens de site ben ik ook nog steeds een graag geziene gast op (film)festivals en conventies in binnen en buitenland. In 2009 heeft Cultzine ook de band gelegd met het B-Movie, Underground & Trash (BUT) Film Festival waar ik als programma directeur tot en met 2015 een belangrijke spil was in de organisatie. Daar is het echter niet bij gebleven, in 2011 ben ik betrokken geraakt bij het lokale festival The Overkill waar ik begon als programmeur. Tegenwoordig ben ik naast de film programmeur ook deel van de organisatie, beheer ik de website en adviseer en ondersteun ik waar nodig. Uit The Overkill is in 2018 ook Cinema Obscura geboren, dé underground bioscoop van Enschede waar ik de programmering ook op mij heb genomen.

Naast dit alles ben ik vanaf 2010 tot met 2018, het einde van Poppodium Atak ook actief geweest als vrijwilliger. Ik heb hier de videowerkgroep onder de naam van Atak TV op mogen zetten waar ik de rollen van vrijwilliger, producent, regisseur, editor en presentator heb vervuld. Vanuit deze ervaring heb ik in 2011 mijn eerste eigen film gemaakt genaamd Tukker Zombies die zijn première op het BUT Film Festival heeft gehad en de eer om internationaal vertoond te zijn.

Schof is voor mij de volgende stap geweest waarbij mijn passie verder gaat dan alleen de hobby. Vanuit mijn achtergrond in management en communicatie en mijn liefde voor het geschreven woord, beeld en muziek verleen ik diensten aan diverse organisaties en (kleine) bedrijven. Video, website, tekst, advies, promotie, eventmanagement, je kan het zo gek niet bedenken of ik kan er wel wat mee. Neem gerust een kijkje bij mijn portfolio, lees mijn referenties of neem gewoon contact met me op via het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.