Poppodium Atak

portfolio_pagina_atak_banner

Poppodium Atak is tot en met eind 2017 dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in Enschede geweest. Concerten, club nights, oefenruimte verhuur, foto exposities, indoor festivals, studio opnames, culturele evenementen, talentenontwikkeling en veel meer.

Van 2010 tot en met begin 2018 ben ik actief geweest bij Atak in diverse rollen. Ik ben verantwoordelijk geweest voor het interne personeelsblad, diverse persberichten en zelfs een boek ‘Atak Het raakt je’ tot stand helpen komen.

Hoofdzakelijk ben ik bezig geweest met Atak TV, de video werkgroep van Poppodium Atak. Ik heb deze werkgroep opgericht en ben als voorzitter verantwoordelijk geweest voor alle aspecten van het team en het bijbehorende YouTube kanaal. Met een groep enthousiaste vrijwilligers registreerden we maandelijks activiteiten. Binnen mijn rol als voorzitter coördineerde ik de werkzaamheden, ging ik het overleg met de artiest en of management aan en nam ik diverse rollen tijdens de productie zelf op mij van cameraman, presentator, interviewer tot en met editor.

Atak TV YouTube Playlist:

Bekijk hier meer van Poppdium Atak:

Reacties zijn gesloten.